Witte golvende laag over de afbeelding Witte golvende laag over de afbeelding

Nieuw deel F35 geopend

Met de opening van het deel op de nieuwe brug over de Auke Vleerstraat zijn we weer een mooie stap dichterbij de volledig nieuwe fietssnelweg F35 tussen de NS-stations van Enschede en Hengelo.

Een nieuw stukje van de fietssnelweg F35 is opengesteld voor fietsers. Wethouders van Agteren (gemeente Enschede) en Bron (gemeente Hengelo) knipten 27 juli jl. op de nieuwe brug over de Auke Vleerstraat het lint door! De opening gebeurde in aanwezigheid van veel belangstellenden. Bijzonder aandachtspunt is de nieuwe brug die bestaande delen van de F35 met elkaar verbindt. Samen met circa 1 km nieuwe infrastructuur is er nu een nieuwe fietssnelweg van ongeveer 6 km ontstaan, waarop met veel comfort en weinig oponthoud doorgefietst kan worden. De gemeente Enschede heeft nog geen passende naam voor de brug, ter plekke werden belangstellende om hun mening gevraagd. 

Aan het eind van het jaar is naar verwachting het volgend deel in Hengelo klaar. Dan is sprake van een volledige fietssnelweg tussen de NS-stations van Enschede en Hengelo.

Enkele foto's van de opening vind je hieronder:

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5