Witte golvende laag over de afbeelding Witte golvende laag over de afbeelding

28 oktober E-bike Uitprobeeractie

De e-bike is hot! Steeds meer mensen pakken de elektrische fiets. Of het nu voor werk, school of gewoon in hun vrije tijd is. De elektrische fiets wint aan terrein. Met gemak wordt een grotere afstand afgelegd, zonder daar extra inspanning voor te leveren. Een win-winsituatie. 

De e-bike uitprobeeracties die dit voorjaar zijn georganiseerd door Twente Fietst! waren dan ook een groot succes. De elektrische fiets stond in verschillende gemeenten in de spotlight. De e-bike uitproberen? Geen probleem! Ook waren er altijd deelnemende rijwielhandelaren aanwezig om alle prangende vragen te beantwoorden.

Op zaterdag 28 oktober is het weer tijd voor een e-bike uitprobeeractie. Dit keer in Hengelo. De e-bike is voor korte afstanden een uitstekend alternatief voor de auto. Verschillende gemeenten zijn dan ook bezig met het optimaliseren van de fietsomstandigheden. Wat te denken van de fietssnelweg F35 in Hengelo (en Twente). Hengelose inwoners hebben sowieso geluk! De gemeente is een samenwerking aangegaan met verschillende rijwielhandelaren uit Hengelo. Daardoor mogen inwoners van Hengelo maximaal één week gratis een elektrische fiets uitproberen. De perfecte kans om overtuigd te raken van het plezier en gemak van de e-bike.

Wees er snel bij want de e-bike uitprobeeractie loopt tot en met eind 2017.